αρχικηVIRALΤο πιο μικρό διαμέρισμα στο Παγκράτι είναι μόλις 11 τ.μ. (ΦΩΤΟ)

Το πιο μικρό διαμέρισμα στο Παγκράτι είναι μόλις 11 τ.μ. (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσες να μείνεις σε ένα διαμέρισμα μόλις 11 τ.μ.; Ένα τέτοιο υπάρχει στο Παγκράτι, και είναι το πιο μικρό της περιοχής. Σε μια πολυκατοικία του 1953.

«Ήμουν πολύ τυχερός γιατί όταν έκανα τις αποξηλώσεις στο μπάνιο, εντόπισα ότι η μεσοτοιχία του είναι κατασκευασμένη από πέτρα. Ευτυχώς για εμένα όταν κατασκευάστηκε η πολυκατοικία ο τοίχος που συνορεύει με το διπλανό οικόπεδο/ διπλανή πολυκατοικία ήταν πετρόχτιστος και δεν τον κατεδάφισαν, έτσι αποφάσισα να τον εμφανίσω σε όλη την πλευρά του τοίχου, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί κάτι πολύ όμορφο και κομψό. Αξιοποίησα κάθε εκατοστό του χώρου ώστε η εκμετάλλευση του ακινήτου να αξιοποιείται τόσο για βραχυχρόνια (RBNB) αλλά και για μακροχρόνια χρήση» λέει ο ιδιοκτήτης, Χαρίσιος Καφτεράνης, όπως διαβάζουμε στο e-daily.gr.

«Έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο ο χώρος κάτω από το κρεβάτι, έχουν δημιουργηθεί κουτιά αποθήκευσης αλλά και συρτάρια στα οποία γίνεται καθημερινή χρήση. Υπάρχει μεγάλη ντουλάπα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους» συμπληρώνει. Ενώ υπάρχει μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας που μπορείς να δουλέψεις με τον υπολογιστή σου, καθώς και χώρος για την τοποθέτηση βιβλίων (μικρή βιβλιοθήκη). Επίσης ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι πλήρης.

Στο χώρο, υπάρχουν όλες οι ηλεκτρολογικές συσκευές – από τοστιέρα, φουρνάκι και βραστήρα, μέχρι κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, μαγειρικά σκεύη και σίδερο.

Το πιο μικρό διαμέρισμα στο Παγκράτι είναι 11 τμ και είναι πανέμορφο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − two =