αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πιο δημοφιλές μάθημα του διάσημου πανεπιστημίου Yale είναι δωρεάν online- Μπορείς να το δεις από το laptop σου

Το πιο δημοφιλές μάθημα του διάσημου πανεπιστημίου Yale είναι δωρεάν online- Μπορείς να το δεις από το laptop σου

«Τα λεφτά δεν αγοράσουν την ευτυχία», λένε πολλοί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν είχες τώρα… 1 εκατ. ευρώ, αυτά μάλλον θα μπορούσαν να σε κάνουν πιο ευτυχισμένο.

Τα χρήματα σε βοηθούν να κοντρολάρεις καλύτερα τη ζωή σου. Σου δίνουν μεγαλύτερη ασφάλεια για να συντηρήσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου, την άνεση να αγοράζεις πράγματα και εμπειρίες που σε ενθουσιάζουν, την επιλογή να λες «ναι» όταν θες να βγεις για ένα δείπνο με φίλους.

Τελικά τι χρειάζεται για να φτάσεις στην ευτυχία;

Το διάσημο πανεπιστήμιο του Yale διαθέτει online και δωρεάν το «μάθημα ευτυχίας» του. Αυτό που οι New York Times αποκάλεσαν ως «το πιο δημοφιλές μάθημα» του Yale. Kαι εκατοντάδες άνθρωποι ανέφεραν ότι άλλαξαν τη ζωή τους μετά τη παρακολούθηση του μαθήματος. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αυξήσουν τη δική τους ευτυχία και να δημιουργήσουν πιο παραγωγικές συνήθειες.

Το μάθημα ονομάζεται «The Science of Well-Being», και διδάσκεται από την Laurie Santos, καθηγήτρια ψυχολογίας και γνωστικών επιστημών.

Μπορείς να το παρακολουθήσεις δωρεάν από το laptop σου εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =