αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πανεπιστήμιο Yale έβγαλε online (και δωρεάν) το πιο δημοφιλές μάθημα στην ιστορία του

Το πανεπιστήμιο Yale έβγαλε online (και δωρεάν) το πιο δημοφιλές μάθημα στην ιστορία του

Την άνοιξη του 2018, η καθηγήτρια ψυχολογίας του Yale, Laurie Santos, παρουσίασε ένα νέο μάθημα με τίτλο: «Psychology and the Good Life». Ναι, το θέμα του μαθήματος είναι η ευτυχία και το πως μπορούμε να φτάσουμε σε αυτή.

Το μάθημα ξεκίνησε να διδάσκεται στις ΗΠΑ. Και κάπου εκεί έγινε η έκπληξη: Το «Psychology and the Good Life» έγινε το πιο δημοφιλές μάθημα που διδάχθηκε στην ιστορία των 317 ετών του Πανεπιστημίου Yale και συγκέντρωσε την προσοχή των εγχώριων και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Τώρα έρχεται το καλύτερο: Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον, η Laurie Santos δημιούργησε μια Online εκδοχή του μαθήματος. Η οποία έχει ανέβει στη γνωστή πλατφόρμα Coursera. To online μάθημα έχει τίτλο «The Science of Well-Being» και είναι διαθέσιμο δωρεάν- ακόμα και αν δεν είσαι φοιτητής του Yale.

Σε αυτό αναλύονται διάφορα points όπως: Οι παρανοήσεις για την ευτυχία, γιατί οι προσδοκίες μας είναι τόσο κακές, πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις μας, ποια είναι τα πράγματα που μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους, η εφαρμογή των στρατηγικών στην πράξη.

Μπορείτε να βρείτε το online μάθημα εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =