αρχικηVIRALΤο παλιό διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη που μεταμορφώθηκε μετά από ολικό «λίφτινγκ» (ΦΩΤΟ)

Το παλιό διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη που μεταμορφώθηκε μετά από ολικό «λίφτινγκ» (ΦΩΤΟ)

Ένα παλιό διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη άλλαξε πρόσωπο, με στόχο να μισθωθεί σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ο σχεδιασμός ανήκει στην ομάδα του αρχιτεκτονικού γραφείο Normless, η οποία έδωσε ζωή στο όραμα των ιδιοκτητών.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας. Όπως διαβάζουμε στο Bovary.gr, πρόκειται για τμήμα μεγαλύτερου διαμερίσματος το οποίο διαχωρίστηκε σε δύο ανεξάρτητους και αυτοτελείς λειτουργικά χώρους. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν έναν χώρο που να είναι ταυτόχρονα λιτό αλλά και λειτουργικό, όπου συνδυάζονται αρμονικά οι ξενοδοχειακού χαρακτήρα ανέσεις με τη ζεστή ατμόσφαιρα μιας κατοικίας.

Λόγω της παλαιότητας του διαμερίσματος και της νέας του χρήσης ως χώρου βραχυχρόνιας μίσθωσης, το διαμέρισμα ανακατασκευάστηκε πλήρως από την ομάδα του αρχιτεκτονικού γραφείου, ενώ προσαρμόστηκε στις design τάσεις του σήμερα. Στα 82 τ.μ. της κατοικίας κανείς συναντά έναν άνετο χώρο υποδοχής με ξύλινες επενδύσεις και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους καθώς και μια ενιαία κουζίνα η οποία επικοινωνεί τόσο με το σαλόνι όσο και με την τραπεζαρία.

διαμέρισμα Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους
διαμέρισμα Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 1 =