αρχικηVIRALΤο ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στα Νότια Προάστια (ΦΩΤΟ)

Το ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στα Νότια Προάστια (ΦΩΤΟ)

Το αναξιοποίητο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα, που περικλείεται από τις οδούς Επαμεινώνδα, Ηφαίστου, Δημελά και Ποσειδώνος, μεταμορφώθηκε σε υπερσύγχρονο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με φωτεινούς σηματοδότες και τα βασικά σήματα της Τροχαίας, για να διδαχθούν βιωματικά τα παιδιά ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 20 Μαΐου και σύντομα θα αρχίσουν τα μαθήματα, τα οποία θα διενεργούνται κατά τις απογευματινές ώρες. «Ποδήλατα, πατίνια, αυτοκινητάκια φέρνετε κι εσείς τα δικά σας – αλλά ειδικά παιδικά αυτοκίνητα έχουμε προμηθευτεί κι εμείς» αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, οποίος δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ένα πάρκο με πολλά νέα δέντρα και φυτά, ποιοτικό και ασφαλή παιδότοπο, φωτισμό τελευταίας γενιάς, μεγάλα πεζοδρόμια και επιφάνειες με βιοκλιματικά υλικά και με ένα δίκτυο δρόμων, σημάνσεων και διαβάσεων, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα αμαξάκι του γκολφ, σκούτερ, segway, όχημα παντός εδάφους, δρόμος, οδός και κείμενο που λέει "Δήμος P"

Μπορεί να είναι εικόνα Saqsaywaman

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα οδός, δρόμος και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ο Παρθενώνας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − twelve =