αρχικηVIRALΤο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη όπου βγαίνεις στο μπαλκόνι… κολυμπώντας (ΦΩΤΟ)

Το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη όπου βγαίνεις στο μπαλκόνι… κολυμπώντας (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα βρίσκονται κάποια από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του κόσμου όχι μόνο από άποψη πολυτέλειας ή παροχών αλλά και για τη μοναδική θέα που συχνά προσφέρουν. Ένα από αυτά για το οποίο έχουν γράψει και διεθνή Μέσα είναι στη Σαντορίνη και έχει κάτι το, ομολογουμένως, εντυπωσιακό. Μπορείς να βγεις στο μπαλκόνι και να θαυμάσεις το απέραντο γαλάζιο… κολυμπώντας. Κι όμως είναι αλήθεια!

Σαντορίνη: Το ξενοδοχείο που βγαίνεις στο μπαλκόνι κολυμπώντας

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Infinity Suites & Dana Villas στο Φηροστεφάνι το οποίο έχει αυτή την εντυπωσιακή διαρρύθμιση με την πισίνα του. Κανείς δεν περιμένει πως το μικρό παράθυρο στο τέλος του μπάνιου είναι η είσοδος για μία εσωτερική φωτισμένη πισίνα. Αυτή αποτελεί και μέρος της βεράντας. Από εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει την μαγευτική θέα στο ηφαίστειο και στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Το πολυτελές δωμάτιο είναι μέρος του συγκροτήματος ενώ η βραδιά κοστίζει περίπου 500 ευρώ αναλόγως της περιόδου που θα κλείσει κανείς. Βέβαια, πέρα από την πισίνα, η οποία κλέβει την παράσταση και το υπόλοιπο δωμάτιο σε κυκλαδίτικο στιλ είναι μοναδικό, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και την μίνιμαλ διακόσμηση να κάνει ακόμη πιο χλιδάτο τον χώρο.

Το συγκεκριμένο πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει διάφορες εξοπλισμένες σουίτες και βίλες. Όλες περιλαμβάνουν, φυσικά, τις παροχές που μπορεί να θέλει ο πελάτης. Οι περισσότερες σουίτες και βίλες έχουν αυτή την εσωτερική θερμαινόμενη μικρή πισίνα με υδρομασάζ, καθώς και εξωτερική ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης. Οι εικόνες από τα δωμάτια είναι άκρως εντυπωσιακά και αποπνέουν πολυτέλεια.

Το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό, πόσω μάλλον αν μπορέσεις να το απολαύσεις από κοντά. Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να μπορείς να βγεις από το δωμάτιό σου στη βεράντα φορώντας το μαγιό σου και κολυμπώντας.

https://exploringgreece.tv/wp-content/uploads/2020/05/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CC%81%CE%BF-%CE%A3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CC%81%CE%BD%CE%B71.jpg.webp
https://exploringgreece.tv/wp-content/uploads/2020/05/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CC%81%CE%BF-%CE%A3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CC%81%CE%BD%CE%B72.jpg.webp

Πηγή: exploringgreece.tv

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 3 =