αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ξενοδοχείο που μπήκε σε 14ημερη καραντίνα στη Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο που μπήκε σε 14ημερη καραντίνα στη Θεσσαλονίκη

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μετανάστης, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί από το πρωί του Σαββάτου ολόκληρο το ξενοδοχείο σε καραντίνα.

Όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, οι διαμένοντες του ξενοδοχείου, από σήμερα Σάββατο και για 14 ημέρες θα βρίσκονται σε καραντίνα.

Αστυνομικοί φυλάνε επί 24ωρου βάσεως την είσοδο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην αρχή της οδού Αγίου Δημητρίου, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κτίριο του ΥΜΑΘ, μη επιτρέποντας την έξοδο στους ενοίκους του και κάνοντας ελέγχους σε όποιον θέλει να μπει στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με το Mega, το ξενοδοχείο χρησιμοποιείτο το τελευταίο διάστημα ως χώρος διαμονής μεταναστών και προσφύγων που παρουσίαζαν διάφορα υποκείμενα νοσήματα και συνεπώς έπρεπε να απομακρυνθούν από τις δομές φιλοξενίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, στο ξενοδοχείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 183 άτομα, όλοι αλλοδαποί, ενώ οι μόνοι στους οποίους επιτρέπεται να μπαινοβγαίνουν, κατόπιν ελέγχου φυσικά, είναι οι εργαζόμενοί του, που εναλλάσσονται σε βάρδιες, ώστε να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του, τη σίτιση και φυσικά την καθαριότητα στα δωμάτια, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =