αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ξενοδοχείο, οι μη απαντήσεις του Zuckerberg, και οι λίγο… αδιάβαστοι Γερουσιαστές: Ένα βίντεο με τα highlights της διαδικασίας στο Κογκρέσο

Το ξενοδοχείο, οι μη απαντήσεις του Zuckerberg, και οι λίγο… αδιάβαστοι Γερουσιαστές: Ένα βίντεο με τα highlights της διαδικασίας στο Κογκρέσο

Σε μια μαραθώνια διαδικασία, που κράτησε περίπου 5 ώρες, ο Mark Zuckerberg παρέθεσε (ή όχι) τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με το πρόσφατο σκάνδαλο του Facebook, στο οποίο εμπλέκεται και η εταιρία Cambridge Analytica. Ο ιδρυτής του Facebook, φάνηκε αγχωμένος σε αρκετές στιγμές, ενώπιον του Κογκρέσου Σε πολλές ερωτήσεις είχε τις απαντήσεις, ενώ σε κάποιες άλλες αρκέστηκε στο να πει ότι θα ενημερωθεί από την ομάδα του και θα επανέλθει. Άρα ουσιαστικά δεν είχε έτοιμες απαντήσεις εκεί.

Ήταν όμως μια διαδικασία που είχε αρκετά… τηλεοπτικά στοιχεία. Με ατάκες, αστεία, γέλια από το κοινό. Και ζωηρές ερωτήσεις. «Κύριε Zuckerberg, θα νιώθατε άνετα να μας πείτε το όνομα του ξενοδοχείου που μείνατε το προηγούμενο βράδυ;» ήταν μια από τις ερωτήσεις. «Εμ, όχι» ήταν η απάντηση του Zuckerberg.

Είχαμε αρκετές τέτοιες. Παράλληλα, αρκετοί από τους Γερουσιαστές έδειχναν ότι δεν έχουν καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί το Facebook- οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Το BBC έφτιαξε ένα σύντομο βίντεο, με τα highlights της βραδιάς.

Mark Zuckerberg faces grilling

Facebook's CEO Mark Zuckerberg came under serious pressure from US senators – these are the toughest questions he faced.

Gepostet von BBC News am Mittwoch, 11. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + eight =