αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ξέσπασμα του καταστηματάρχη από τη Θεσσαλονίκη: «Είμαι με αυτή την κυβέρνηση και βλέπω ότι θέλει να με διαλύσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ξέσπασμα του καταστηματάρχη από τη Θεσσαλονίκη: «Είμαι με αυτή την κυβέρνηση και βλέπω ότι θέλει να με διαλύσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απογοητευμένοι είναι οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολική ανατροπή και το «μπλόκο» στο άνοιγμα των καταστημάτων τους τη Δευτέρα- όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ενδεικτικό είναι το ξέσπασμα ενός καταστηματάρχη στην κάμερα του Σκάι. «Αισθάνομαι οργή. Είμαι με αυτή την κυβέρνηση και βλέπω ότι θέλει να με διαλύσει», σημειώνει μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Στην συνέχεια ο ίδιος περιγράφει το αλαλούμ που προέκυψε, με τις αρχικές ανακοινώσεις που έκαναν λόγο για άνοιγμα των καταστημάτων, ενώ στην συνέχεια αυτό άλλαξε. Με τους καταστηματάρχες να ενημερώνονται την τελευταία στιγμή και ενώ είχαν κάνει όλες τις ενέργειες για να ανοίξουν.

«Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο. Και δυστυχώς όταν χάνει η Κυβέρνηση τον έλεγχο, δεν μπορεί να κάνει κανένας τίποτα. Αν χάσω εγώ τον έλεγχο είναι από πάνω μου η τράπεζα, η εφορία, το κράτος. Στην Κυβέρνηση δεν είναι κανείς. Είμαι κλειστά πάλι. Πέντε μήνες κλειστά. Δεν υπάρχει άλλη χώρα πέντε μήνες κλειστά», σημειώνει ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − five =