αρχικηVIRALΤο νησί που θα σου κοστίσει μόλις 18 ευρώ πήγαινε- έλα, για καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Το νησί που θα σου κοστίσει μόλις 18 ευρώ πήγαινε- έλα, για καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Ταξίδι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, μία ώρα απ’ την Αθήνα, χωρίς να αναγκαστείς καν να κατέβεις από το αυτοκίνητό σου μέσα στο πλοίο; Ξέρουμε πού πρέπει να κάνεις τις βουτιές σου φέτος!

Η Αίγινα είναι ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα νησιά της χώρας μας, έχοντας καταφέρει να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των Αθηναίων για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πολλά περισσότερα από μια «κοντινή λύση ανάγκης».

Το γραφικό νησί με την τεράστια ιστορία και τον παραδοσιακό χαρακτήρα που πάει κόντρα στο πέρασμα των δεκαετιών φιγουράρει και φέτος με καμάρι στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων σε ό,τι αφορά στους κοντινούς προορισμούς χειμώνα – καλοκαιριού.

Στην Αίγινα θα κολυμπήσεις σε ειδυλλιακά, πεντακάθαρα νερά, θα γευτείς πιάτα που θα έχεις να θυμάσαι και θα περιπλανηθείς στα δρομάκια του νησιού που θα σε οδηγήσουν στο Όρος της Αίγινας και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στο σπίτι του Νίκου Καζαντζάκη στο Λιβάδι, το οποίο υποδέχτηκε κορυφαίες προσωπικότητας των γραμμάτων και των τεχνών της εποχής της μεγάλης έμπνευσης του συγγραφέα και δημοσιογράφου, αλλά και την Παλιαχώρα, τη μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού.

Όπως σημειώνει το Menshouse.gr, θα σου κοστίσει μόλις 18 ευρώ πήγαινε- έλα. Συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου για το αυτοκίνητό σου. Αναζητώντας καταλύματα θα παρατηρήσεις πως πολλές είναι οι επιλογές που ξεκινούν από τα 41 ευρώ/βράδυ, ενώ αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν κάτι παραπάνω για μερικές ημέρες στο νησί, αξίζει να νοικιάσεις ολόκληρες κατοικίες μόνο για εσένα και την οικογένεια ή την παρέα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =