αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το να κυνηγήσεις το πάθος σου δεν θα σε κάνει από μόνο του πλούσιο και πετυχημένο»: Η Ελληνίδα της NASA εξηγεί

«Το να κυνηγήσεις το πάθος σου δεν θα σε κάνει από μόνο του πλούσιο και πετυχημένο»: Η Ελληνίδα της NASA εξηγεί

Είναι ίσως μια από τις πιο συνηθισμένες συμβουλές που ακούμε από μέντορες, αρθρογράφους, μεγάλους επιχειρηματίες ή άλλους πετυχημένους ανθρώπους. «Ακολούθησε το πάθος σου» λένε. Τελικά αρκεί αυτό για να σε φτάσει στην επιτυχία; Η Ελληνίδα που εργάζεται στη NASA, Ελένη Αντωνιάδου, έχει μια κάπως διαφορετική άποψη. «Το να κυνηγήσεις το πάθος σου δεν θα σε κάνει από μόνο του πλούσιο και πετυχημένο», τονίζει στο post της στο Facebook.

«Κάποιοι ίσως όντως τα κατάφεραν. Αλλά ίσως ξεκίνησαν με κάποιο δίχτυ προστασίας, με κληρονομιές, με διασυνδέσεις, με κάποια κρυφά ή φανερά προνόμια. Κάποιοι είναι και μοναδικές εξαιρέσεις», λέει ανάμεσα σε άλλα.

Όπως εξηγεί η ίδια, είναι απλουστευτικό και αφελές να πιστεύεις στις προτροπές: «Κυνήγησε αυτό που αγαπάς. Παραιτήσου απ’τη δουλειά σου. Γίνε εκατομμυριούχος». Και υπογραμμίζει: «Η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία πέφτουμε όσοι κυνηγάμε το πάθος μας είναι ότι προσμένουμε πως μια μέρα θα γίνουν όλα εύκολα γιατί θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν πιστεύω ότι μια μέρα ως δια μαγείας γίνεται κάτι εύκολο, πιστεύω όμως ότι μια μέρα καταλαβαίνεις γιατί τελικά αξίζει τον κόπο». Δες όλο το post της Ελένης Αντωνιάδου παρακάτω.

Το να κυνηγήσεις το πάθος σου δεν θα σε κάνει από μόνο του πλούσιο και πετυχημένο. Είναι απλουστευτικό και αφελές να…

Gepostet von Eleni Antoniadou am Samstag, 28. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − seven =