αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο να δουλεύεις στην Google είναι εκπληκτικό. Και εδώ είναι οι 3 λόγοι που ίσως δεν περίμενες

Το να δουλεύεις στην Google είναι εκπληκτικό. Και εδώ είναι οι 3 λόγοι που ίσως δεν περίμενες

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργοδότες στον κόσμο. Κάθε χρόνο φτάνουν εκεί αμέτρητα βιογραφικά. Και σίγουρα είναι ένα από τα πιο καινοτόμα περιβάλλοντα που μπορεί να εργαστεί κάποιος. Μιλάμε για την Google. Όμως πέρα από τους μεγάλους μισθούς, τα μπόνους και τα προνόμια που προσφέρει, υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που κάνουν την διαφορά.

Σε αυτά αναφέρθηκε ο vice president of people operations της εταιρίας, Prasad Setty. Είναι στοιχεία που ίσως δεν περίμενες, ωστόσο κάνουν το εσωτερικό της Google να μοιάζει με οικογένεια. Δες παρακάτω 3 πράγματα που θα δεις στον τεχνολογικό γίγαντα και σίγουρα μπορείς να τα εφαρμόσεις και στην δική σου επιχείρηση.

1# Μια μεγάλη αποστολή: Ναι, η Google προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο με τις τεχνολογίες της. Και να διαδώσει την πληροφορία σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ενώ τα στελέχη της εταιρίας θέτουν πάντα βαθύτερους στόχους και δεν λένε απλά ότι «πρέπει να βγάλουμε 100 εκατ. δολάρια μέχρι τ τέλος του έτους.

2# Διαφάνεια: Και δικαιοσύνη. Μέσα στο εσωτερικό της Google όλα μοιάζουν να είναι δίκαια. Οι καλύτεροι ανταμοίβονται. Και κάπως έτσι δημιουργείται ένα περιβάλλον όπου όλοι προσπαθούν για το καλύτερο.

3# Όλοι έχουν φωνή: Όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να πουν ελεύθερα την γνώμη τους, να παραθέσουν ιδέες και να δώσουν feedback. «Θέλουμε οι εργαζόμενοι μας να αισθάνονται και να ενεργούν σαν ιδιοκτήτες», λέει ο Setty.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + two =