αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νέο post του Grant Cardone για τα Σαββατοκύριακα: «Μην παρτάρεις… αν δεν το έχεις κερδίσει»

Το νέο post του Grant Cardone για τα Σαββατοκύριακα: «Μην παρτάρεις… αν δεν το έχεις κερδίσει»

Νέα ανάρτηση έκανε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, στην επίσημη FB Page του. Και όπως φαίνεται, τον τελευταίο καιρό έχει επικεντρωθεί… στα Σαββατοκύριακα και το πως πρέπει να τα διαχειρίζεται κάποιος.

Για μια ακόμα φορά, η άποψη του είναι αρκετά αυστηρή και ξεκάθαρη. «Μην σπαταλάς το Σαββατοκύριακο σου παρτάροντας, αν δεν το έχεις κερδίσει. Ζορίσου τώρα και πλήρωσε το τίμημα, έτσι ώστε να μπορείς να πληρώσεις οποιαδήποτε τιμή στο μέλλον», σημειώνει ο Cardone.

Posted by Grant Cardone on Freitag, 4. August 2017

Αυτό που εννοεί με απλά λόγια, είναι ότι αν δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις επαγγελματικά και να βγάλεις πολλά χρήματα, τότε δεν πρέπει να σπαταλάς τον χρόνο σου σε πάρτι. Θα το κάνεις, όταν θα έχεις φτάσει στην επιτυχία. Η άποψη του γνωστού businessman είναι ξεκάθαρη. Άλλωστε, πριν μόλις μερικές ημέρες, είχε γράψει για το ίδιο θέμα: «Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, δεν έχεις λόγο να κάθεσαι τα Σαββατοκύριακα».

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =