αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο κινητό της Xiaomi με 6GB RAM, Snapdragon 710 και τιμή στα 200 ευρώ

Το νέο κινητό της Xiaomi με 6GB RAM, Snapdragon 710 και τιμή στα 200 ευρώ

Σε μερικές μέρες αναμένουμε να παρουσιαστεί η νέα σειρά Xiaomi Mi CC η οποία αναπτύχθηκε από τη Xiaomi και τη Meitu. Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά leaks και επίσημα teasers για το Xiaomi Mi CC9, αλλά για πρώτη φορά βλέπουμε leak της οικονομικής έκδοσης, του Xiaomi Mi CC9e.

Σύμφωνα με το Mysmartprice, το Xiaomi Mi CC9e θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις με 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η αναφορά επίσης ισχυρίζεται ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει σε Άσπρο, Blue Planet και Night Prince χρώματα και η τιμή του θα ξεκινάει στα CNY 1.599 ή 200€.

Στο διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί αρκετά renders, αλλά επειδή το Xiaomi Mi CC9 είναι πανομοιότυπο με το Xiaomi Mi CC9e είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε ποιά συσκευή βλέπουμε.

Και τα δύο smartphones έχουν αντίστοιχο σχεδιασμό με τρεις πίσω κάμερες, αλλά διαφέρουν κυρίως στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι φήμες θέλουν το Xiaomi Mi CC9e να έχει AMOLED Full HD+ 5,97 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080x2340p και στο εσωτερικό του τον Snapdragon 710. Σε αντίθεση το Mi CC9 λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730.

Όπως και να έχει λίγες μέρες απομένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση των συσκευών στις 2 Ιουλίου και είμαστε σίγουροι ότι μέχρι τότε σίγουρα η Xiaomi θα μοιραστεί και άλλες λεπτομέρειες μαζί μας.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + three =