αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο ασύρματο Battery Pack για iPhone

Το νέο ασύρματο Battery Pack για iPhone

Εάν έχετε επενδύσει σε ένα iPhone 12, τότε ο φορτιστής MagSafe και τα αξεσουάρ όπως το δερμάτινο πορτοφόλι μπορεί να φαίνονται δελεαστικά. Από τις 3 Μαρτίου ωστόσο, θα υπάρχει ένα άλλο αξεσουάρ για σύνδεση στο πίσω μέρος του smartphone σας με τη μορφή ασύρματης μπαταρίας.

Όπως αναφέρει το 9to5Mac, το Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank δεν είναι επίσημο αξεσουάρ MagSafe, είναι απλώς συμβατό με το MagSafe. Αυτό όμως δεν το εμποδίζει να είναι μια χρήσιμη προσθήκη στην τσάντα ή την τσέπη σας. Η μπαταρία των 5.000 mAh περιέχει υποσχέσεις για πλήρη φόρτιση ενός iPhone 12 mini, ενώ ταυτόχρονα φορτίζεται ένα iPhone 12, 12 Pro ή 12 Pro Max πολύ περισσότερο από 90%. Για πολλούς ιδιοκτήτες iPhone 12, πρόκειται να είναι μια άμεση αγορά, δεδομένου ότι η Anker χρεώνει μόνο 39,99$ για τη μπαταρία.

Η Anker υπόσχεται ότι το PowerCore λειτουργεί “άψογα” με όλα τα μοντέλα iPhone 12 και θα φορτίσει επίσης το τηλέφωνό σας μέσω συμβατής μαγνητικής θήκης. Στο κουτί με το πακέτο φόρτισης περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB-C σε USB-C, ένας οδηγός καλωσορίσματος και μια εγγύηση 18 μηνών.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =