αρχικηVIRALΤο μικρό «κινούμενο έπιπλο» των ΙΚΕΑ που είναι… ο καλύτερος φίλος των φοιτητών (Εικόνες)

Το μικρό «κινούμενο έπιπλο» των ΙΚΕΑ που είναι… ο καλύτερος φίλος των φοιτητών (Εικόνες)

Η σωστή αποθήκευση των πραγμάτων στα κατάλληλα έπιπλα υπνοδωματίου, εξοικονομεί χώρο και σας βοηθάει να τα βρίσκετε κάθε φορά που τα χρειάζεστε. 

Σε λίγο καιρό ανοίγουν τα σχολεία και οι μαθητές θα επιστρέψουν και πάλι στα καθήκοντά τους. H οργάνωση του μαθητή είναι καίριας σημασίας για την απόδοσή του και γι΄ αυτόν τον λόγο σε μια αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο βρήκαμε ένα χρηστικό έπιπλο από την IKEA που θα βοηθήσει κάθε μαθητή και φοιτητή να έχει σε μια τάξη όσα χρειάζεται στην καθημερινότητά του.

Το τρόλεϊ RΑSKOG θα γίνει ο καλύτερός φίλος μαθητών και φοιτητών, αφού μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με όποιο τρόπο θέλουν. Σαν κομοδίνο, σαν ραφιέρα, σαν αποθηκευτικό χώρο για βιβλία. Το οικονομικό και χρηστικό αυτό έπιπλο έχει τρία επίπεδα αποθήκευσης και μπορεί να χρησιμεύσει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Υπάρχει κάτι υπέροχο με αυτό το τρόλεϊ. Μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, αφού έχει ρόδες και η τιμή του είναι πολύ συμφέρουσα (49,99 ευρώ). Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο καιρό και χρειάζονται ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − eight =