αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο μικρό κατάστημα με πρόσοψη μόλις 1μισι μέτρου στο κέντρο της Αθήνας, που φτιάχνει σπιτικές πίτες

Το μικρό κατάστημα με πρόσοψη μόλις 1μισι μέτρου στο κέντρο της Αθήνας, που φτιάχνει σπιτικές πίτες

Ένα μικρό αλλά… θαυματουργό μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Το Harry’s Kitchen μπορεί να έχει πρόσοψη μόλις 1μισι μέτρου, αλλά φημίζεται για τις γευστικές πίτες του.

Όπως διαβάζουμε στην Athens Voice, ο κύριος Χάρης Σατυρίδης έχει καταγωγή από την Αττάλεια, ο πατέρας του ήρθε δυο χρονών παιδάκι μαζί με την γιαγιά του η οποία άφησε στον εγγονό κληρονομιά τις αλάνθαστες μικρασιάτικες συνταγές της. Η κυρία Γιούλη, η γυναίκα του, έχει καταγωγή κυκλαδίτικη, από Άνδρο και Σύρο. Οι δυο τους διαχειρίζονται το κατάστημα. Στην βιτρίνα τους θα δεις, για παράδειγμα: κασερόπιτα, κρεατόπιτα, παστουρμαδόπιτα, πίτα με φουρτάλια Άνδρου, πίτα-καγιανά.

Παλιότερα οι δύο ιδιοκτήτες είχαν δυο deli καταστήματα που παρά την πετυχημένη τους πορεία, όταν μεγάλωσε και σπουδάχτηκε η μοναχοκόρη (κτηνίατρος με μεταπτυχιακό στην Αγγλία) αποφάσισαν να τα κλείσουν για να ξεκουραστούν. Όμως νέοι άνθρωποι ακόμα και δραστήριοι πολύ και οι δύο… βαρέθηκαν να κάθονται. Ξεκίνησαν το μικρό μαγαζί τους το περασμένο καλοκαίρι και η ανταπόκριση του κοινού είναι θετική.

Ανοίγουν κάθε μέρα στις 7 και κλείνουν στις 4, ο κύριος Χάρης όμως έρχεται από τις 3 τα ξημερώματα για την προετοιμασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + fifteen =