αρχικηVIRALΤο μικρό Ελληνικό νησί με μόλις 86 κατοίκους, που είναι ιδανικό για διακοπές μετά την καραντίνα

Το μικρό Ελληνικό νησί με μόλις 86 κατοίκους, που είναι ιδανικό για διακοπές μετά την καραντίνα

Φέτος θα είναι ένα περίεργο καλοκαίρι. Μπορεί από τις 4 Μαΐου να ξεκινά η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, αλλά σίγουρα θα κινούμαστε με άλλους «κανόνες ασφαλείας» εκεί έξω. Ενώ αρκετοί θα είναι οι άνθρωποι που θα αισθάνονται ακόμα ένα άγχος, αφού ο ιός θα είναι εδώ. Όλα αυτά είναι πιθανό να επηρεάσουν και τις διακοπές μας.

Νέοι «εναλλακτικοί» προορισμοί, με λιγότερο συνωστισμό, αναμένεται να ανέβουν στην λίστα προτίμησης όσων αποφασίσουν να κάνουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι.

Ένας από αυτούς τους προορισμούς είναι το Παλαιό Τρίκερι. Ένα μικρό νησί απέναντι από το Νότιο Πήλιο. Έχει έκταση 2,5 τ.χλμ. και πληθυσμό σύμφωνα με την απογραφή του 2001, 86 κατοίκους. Διοικητικά υπάγεται στην κοινότητα Τρικερίου. Το νησί καλύπτεται από πυκνή βλάστηση που αποτελείται κυρίως από ελαιώνες, και θυμίζει αρκετά την βλάστηση της απέναντι ακτής.

Στο νησί μπορείς να φτάσεις μόνο με θαλάσσιο ταξί, αλλά μόλις φτάσεις οι καταπράσινες θάλασσες του θα σε αποζημιώσουν με το παραπάνω. Πρόσθεσε τους πραγματικά φιλικούς ντόπιους και το τρομερό φαγητό. Είναι ένα μικρό νησί, ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο: Αυτή είναι η ιδανική παραλία- πισίνα για μετά την καραντίνα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − twelve =