αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο μεγαλύτερο giveaway στο Ελληνικό Instagram: Δίνουν ένα σπίτι αξίας 100.000+ ευρώ με θέα την Ακρόπολη

Το μεγαλύτερο giveaway στο Ελληνικό Instagram: Δίνουν ένα σπίτι αξίας 100.000+ ευρώ με θέα την Ακρόπολη

Το μεγαλύτερο giveaway στο Ελληνικό Instagram κάνει μέσα από το account του ο γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης (1 εκατ. followers), μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Τι προσφέρουν; Ένα σπίτι! Ναι, καλά διάβασες.

Tο δώρο που θα κερδίσει ο νικητής θα είναι ένα ολόκληρο σπίτι, ρετιρέ, με θέα Ακρόπολη και φουλ επιπλωμένο. «Ο/Η νικητής/τρια του giveaway θα κερδίσει για ΠΑΝΤΑ δικό του ένα ΣΠΙΤΙ full επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, με το κλειδί στο χέρι, αξίας άνω των 100.000€» σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κοψιάλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βλέπουμε τα δωμάτια του σπιτιού. Το giveaway ξεκίνησε την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής.

Ο διαγωνισμός τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home, και για να πάρει κάποιος μέρος αρκούν έξι follows και ένα LIKE. Αναλυτικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =