αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στην καριέρα μου»: Εξηγεί ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone

«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στην καριέρα μου»: Εξηγεί ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone

Μπορεί να έχει καταγράψει το δικό του business success story και να είναι πλέον πολύ πλούσιος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει λάθη. O Grant Cardone, στην συνέντευξη που έδωσε στο It’s Possible, ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στην καριέρα του. Και απάντησε.

«Το μεγαλύτερο μου λάθος ήταν ότι δεν πήγα ‘big enough, fast enough’. Αυτό το πράγμα μου έχει κοστίσει αμέτρητα δολάρια. Ο τρόπος σκέψης μου ήταν πολύ «μικρός». Ήμουν ευτυχής με το να συνεργαστώ με ένα μικρό αριθμό πελατών, έχοντας την λανθασμένη αντίληψη ότι θα τους ‘εξυπηρετούσα καλύτερα’», λέει ο διάσημος επιχειρηματίας.

Και συμπληρώνει: «Η πραγματικότητα είναι ότι για να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους, πρέπει να αναπτύξεις την επιχείρηση σου και έτσι να έχεις τους πόρους για να προσφέρεις στους ανθρώπους ένα καλύτερο προϊόν. Κινηθείτε με ταχύτητα».

Η συμβουλή του: «Να θυμάστε αυτό: Η ταχύτητα είναι δύναμη. Φυτεύστε περισσότερες καλλιέργειες κάθε μέρα, και θα έχετε μια μεγαλύτερη συγκομιδή. Άφησα πίσω τον «μικρό» τρόπο σκέψης, έβαλα στόχους 10Χ μεγαλύτερους και κάπου εκεί οι επιχειρήσεις μου άρχισαν να απογειώνονται!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =