αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο μεγάλο deal ανάμεσα σε Mark Zuckerberg και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το μεγάλο deal ανάμεσα σε Mark Zuckerberg και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ένα μεγάλο deal με την Meta έκλεισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, ο διάσημος μπασκετμπολίστας ανέλαβε τη διεθνή διαφημιστική καμπάνια της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp. Πρόκειται για μία εφαρμογή που όπως είναι γνωστό ανήκει στον Όμιλο που έχει δημιουργήσει o Mark Zuckerberg. Το WhatsApp διαθέτει σήμερα περισσότερους από 2 δισ. χρήστες παγκοσμίως.

Η συμφωνία, η οποία είναι διάρκειας πολλών ετών, αποτελεί την πρώτη συνεργασία του Έλληνα μπασκετμπολίστα με τον τεχνολογικό όμιλο της Meta, ο οποίος ψάχνει στο πρόσωπο του Γιάννη ένα δυνατό restart. 

Το deal περιλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικού περιεχομένου καθώς και την διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων, με το All-Star Game του NBA στο Κλίβελαντ να συνιστά την «πρεμιέρα» της νέας συνεργασίας. 

Οι οικονομικοί όροι, μέχρι στιγμής, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Αλλά είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο deal. Μάλιστα ο Γιάννης είναι ο πρώτος Global Brand Partner στην ιστορία του WhatsApp.

«Είναι μια εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά» δήλωσε αναφερόμενος στο WhatsApp την Κυριακή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του All-Star Game του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ.  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 7 =