αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Μαϊάμι, η Βοστόνη και οι άλλοι στόχοι: Οι τοποθεσίες στις οποίες θα επεκταθεί η Yoleni’s

Το Μαϊάμι, η Βοστόνη και οι άλλοι στόχοι: Οι τοποθεσίες στις οποίες θα επεκταθεί η Yoleni’s

Σχέδια για επέκταση σε νέες γεωγραφικές τοποθεσίες, μέσω franchise, κάνει το γνωστό ελληνικό brand Yoleni’s. «Μετά το επιτυχημένο πρώτο βήμα που κάναμε πέρυσι με το ‘Υοleni’s store’ στο Πρόβιντενς του Ρόουντ Άϊλαντ, σχεδιάζουμε την επέκτασή του, πάλι μέσω franchising και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ που μπορούν να υποδεχτούν το concept Yoleni’s» δήλωσε στο GrTimes.gr o Γιάννης Φιλιππίδης, μέτοχος της Yoleni’s.

«Η προσοχή μας έχει στραφεί σε Βοστώνη, Μαϊάμι, Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη. Θα έλεγα ότι επιλέγω τη Βοστώνη πρώτα καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Πρόβιντενς, κάτι που θα μας διευκολύνει σε θέματα οργανωτικά, λειτουργικά και εκπαίδευσης του προσωπικού. Αλλά βρισκόμαστε και σε συζητήσεις για το Μαϊάμι» σημείωσε ο ίδιος.

«Εάν δεν είναι Βοστώνη, θα είναι Μαϊάμι. Στις ΗΠΑ το ζήτημα δεν είναι η εξεύρεση κεφαλαίων, αλλά το να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να υποστηρίξει το project, έναν άνθρωπο με αγάπη για τα ελληνικά τρόφιμα, την ελληνική γαστρονομία, που θα αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις ποιοτικές απαιτήσεις και τα στάνταρτς του ‘Yoleni’s’. Εάν καταλήξουμε στο franchisee, τότε το επόμενο κατάστημα στις ΗΠΑ πιθανώς να ανοίξει μέσα στο 2019», τόνισε ο κ. Φιλιππίδης.

Ωστόσο η «Υοleni’s» δεν έχει στραμμένο το βλέμμα μόνο στις ΗΠΑ. Όπως αποκάλυψε ο επιχειρηματίας, γίνονται εδώ και αρκετό διάστημα συζητήσεις για επέκταση στη Γερμανία, σε δύο ή και περισσότερες μεγάλες πόλεις, σε Φρανκφούρτη, Στουτγκάρδη κ.αλ., ενώ υπάρχουν και σκέψεις για Βρετανία, για το Λονδίνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 3 =