αρχικηVIRALΤο μίνι σπίτι που μπορείς να το στήσεις οπουδήποτε και κοστίζει μόλις 1.440 δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μίνι σπίτι που μπορείς να το στήσεις οπουδήποτε και κοστίζει μόλις 1.440 δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Arched Cabins έχουν γίνει viral λόγω της σχεδίασης τους αλλά και της πρακτικότητας τους: Είναι ένα μίνι σπίτι που μπορείς να το στήσεις οπουδήποτε.

Τα κεντρικά γραφεία της Arched Cabins βρίσκονται στο Τέξας και η εταιρία ιδρύθηκε από τον David Cruey. Ένας ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει το δικό του μίνι σπίτι, σε διαστάσεις που προτιμά, ανάλογα με το τι ψάχνει, και η ίδια η εταιρεία θα το παραδώσει κατευθείαν στην πόρτα του, αν το επιλέξει. Ενώ η κατασκευή διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες.

«Η αποστολή μας στην Arched Cabins είναι να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε αποτελεσματικές, οικονομικά αποδοτικές, ανθεκτικές, ελκυστικές και εύκολες στην κατασκευή κατοικίες με πολλαπλές χρήσεις» σημειώνει η εταιρία.

Οι εν λόγω καλύβες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαστήρια, γραφεία, καταφύγια ζώων, εξοχικές κατοικίες, φοιτητικές κατοικίες, μικροσκοπικά σπίτια, μικροσκοπικά σπίτια με ρόδες και οτιδήποτε άλλο θες.

΄Όπως βλέπουμε στο site της εταιρίας, τα σπίτια αυτά ξεκινούν από τα 1.440 δολάρια, και η τιμή ανεβαίνει αν θες κάτι πιο αναβαθμισμένο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − seven =