αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κόστος της επιτυχίας: 7 αρνητικά που θα βιώσεις πίσω από το success story σου

Το κόστος της επιτυχίας: 7 αρνητικά που θα βιώσεις πίσω από το success story σου

Όλοι μιλούν για τις ιστορίες επιτυχίας. Και όλοι τις θαυμάζουν. Αλλά σχεδόν κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει από πίσω. Διότι δεν είναι όλα ρόδινα. Το αντίθετο. Χρειάζονται πολλές θυσίες για να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Όπως κι αν ορίζεται αυτή η επιτυχία για τον καθένα.

Ένα λίγο παλαιότερο άρθρο του αμερικανικού inc.com, έλεγε το εξής: Όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι. Αλλά κανείς δεν θέλει να καταλάβει μια πικρή αλήθεια πίσω από το να είσαι πλούσιος. Ότι κανείς δεν έγινε πλούσιος ζώντας μια «ασφαλή» ζωή, με ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Κανείς δεν έγινε πλούσιος δουλεύοντας στάνταρ ωράρια κάθε ημέρα. Και συνήθως αυτοί που είναι πολύ πλούσιοι, έχουν ανοίξει δικές τους επιχειρήσεις. Δεν επαναπαύτηκαν στο να δουλεύουν για κάποιον άλλο.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις και κάτι ακόμα. Είναι οι 7 θυσίες που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να γίνεις πετυχημένος. Τα ξενύχτια και τα πρωινά ξυπνήματα είναι δεδομένα. Όσο για το Νο7, αν απορείς, σημαίνει ότι πρέπει να είσαι… η cheerleader για τον εαυτό σου. Μόνος σου, δηλαδή, πρέπει να ανεβάζεις την διάθεση όταν η κατάσταση γίνεται δύσκολη.

https://i-h2.pinimg.com/564x/3b/78/8c/3b788c09d2dd539ec814bc7ae4fdfe06.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =