αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ΚΠΙΣΝ άνοιξε δύο θέσεις εργασίας- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Το ΚΠΙΣΝ άνοιξε δύο θέσεις εργασίας- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Οι νέες θέσεις εργασίας άνοιξε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αναζητά τις εξής ειδικότητες:

Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. αναζητά Υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας (Marketing & Communication Manager) αναφερόμενο/η στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, με στόχο την προβολή του οργανισμού σε διαφορετικές πλατφόρμες, μέσα και ακροατήρια.

Διαδικασία αίτησης

  • Η προθεσμία υποβολής είναι στις 07 Οκτωβρίου 2019, στις 14:00 ώρα Ελλάδας
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και μία σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.marcomsmng@snfcc.org
  • Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν πρώτα από ανεξάρτητη εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με όσους και όσες συμπεριληφθούν στη βραχεία λίστα.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος και την υποβολή της υποψηφιότητάς σας δίδετε ρητώς τη συναίνεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΚΠΙΣΝ Α.Ε.

Συντονιστής/Συντονίστρια Παραγωγής

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. αναζητά Συντονιστή/Συντονίστρια Παραγωγής, αναφερόμενο/η στη Διευθύντρια Προγραμματισμού & Παραγωγής, προκειμένου να υποστηρίξει πλήρως τις διοικητικές λειτουργίες του τμήματος.

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών, απαγορεύοντας τις διακρίσεις έναντι οποιουδήποτε εργαζομένου ή υποψήφιου για απασχόληση με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την εθνική προέλευση, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία που προστατεύεται από το νόμο και διασφαλίζει δίκαιη αντιμετώπιση όλων των υποψήφιων βάσει των προσόντων τους και των προϋποθέσεων που προβλέπει ο νόμος.

Διαδικασία υποβολής αίτησης

• Η προθεσμία υποβολής είναι στις 04 Οκτωβρίου 2019, στις 14:00 ώρα Ελλάδας

• Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και μία σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.programming@snfcc.org

• Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν πρώτα από ανεξάρτητη εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με όσους και όσες συμπεριληφθούν στη βραχεία λίστα.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος και την υποβολή της υποψηφιότητάς σας δίδετε ρητώς τη συναίνεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων από της ΚΠΙΣΝ Α.Ε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 5 =