αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κοινό (αισιόδοξο) στοιχείο που έχουν οι εκατομμυριούχοι και μάλλον πρέπει να το εφαρμόσεις

Το κοινό (αισιόδοξο) στοιχείο που έχουν οι εκατομμυριούχοι και μάλλον πρέπει να το εφαρμόσεις

Ο κάθε ένας από τους εκατομμυριούχους του πλανήτη, έχει εφαρμόσει το δικό του πλάνο προς την κορυφή. Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Kelsey Humphreys, έχει κάνει συνεντεύξεις με αρκετούς πλούσιους ανθρώπους, όπως τους Tony Robbins, Barbara Corcoran, Gary Vaynerchuk και Rachael Ray. Όλοι είχαν κάποια κοινά στοιχεία. Πάθος, ηγετικές ικανότητες, επιμονή. Ωστόσο, όπως λέει η δημοσιογράφος σε άρθρο της στο Entrepreneur.com, το χαρακτηριστικό που είχαν όλοι και της έκανε εντύπωση, ήταν άλλο.

Η «στάση ευγνωμοσύνης» που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Κάτι που χρησιμοποιούν στον δρόμο προς την επιτυχία. Έτσι καταφέρνουν να εστιάζουν στα θετικά πράγματα, να αποβάλουν το άγχος και να αντιμετωπίζουν την καθημερινή πίεση.

«Η ευγνωμοσύνη είναι πιο ισχυρή, από οποιοδήποτε χάπι μπορείς να βρεις στο φαρμακείο» λέει χαρακτηριστικά η αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος, Marie Forleo.

Πολλοί επιχειρηματίες από την άλλη, έχουν την τάση να κοιτούν μόνο τα προβλήματα. Θέλουν να βελτιώσουν ότι δεν λειτουργεί σωστά. Και όσο πιο πολύ εστιάζεις στα προβλήματα, γίνεται πιο δύσκολο να δεις τα θετικά τριγύρω σου.

Εκεί ακριβώς, έρχεται και βοηθά η «στάση ευγνωμοσύνης» που έχουν οι εκατομμυριούχοι που αναφέραμε πιο πάνω. Έτσι μπορείς να πάρεις θάρρος για τη συνέχεια. τις στιγμές που αισθάνεσαι κούραση, μοναξιά ή απογοήτευση, το να στρέψεις το βλέμμα σου στα θετικά, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =