αρχικηVIRALΤο κλασσικό τραπεζάκι των ΙΚΕΑ που έχει τραβήξει τα βλέμματα των designers

Το κλασσικό τραπεζάκι των ΙΚΕΑ που έχει τραβήξει τα βλέμματα των designers

Οταν αγοράζουμε ένα νέο έπιπλο, ουσιαστικά κάνουμε μια τονωτική ένεση στο χώρο μας και τον ανανεώνουμε.

Το αν είναι καλή η επιλογή αγοράς που έχουμε κάνει θα το δείξει ο καιρός, η ίδια μας η καθημερινότητα.

Η αγορά βρίθει επιλογών και με μια καλή έρευνα, μπορείτε να βρείτε το έπιπλο που θα καλύπτει κάθε σας ανάγκη και δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες σας. Θέλουμε με κάθε μας επιλογή να κερδίζουμε χώρο, να εξοικονομούμε χρήμα, να βλέπουμε τη διαφορά.

Ένα έπιπλο έχει κερδίσει την προσοχή των interior designers για πολλούς λόγους: για την ευελιξία του, την χρηστικότητά του, τον σχεδιασμό του.

Είναι οικονομικό και μπορεί να εισβάλλει σε αρκετούς από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Θα το βρείτε στα IKEA. Μιλάμε για ένα τραπεζάκι με αφαιρούμενο δίσκο για σερβίρισμα.

Το χρώμα του, το design του, η απλότητά του το καθιστούν ένα deco item που μπορεί να ταιριάξει είτε σε σαλόνι, είτε συπνοδωμάτιο (ως κομοδίνο), είτε στην βεράντα σας.

H ουδέτερη απόχρωσή του μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους γήινους τόνους της χρωματικής παλέτας.

Aν θέλετε να αγοράσετε ένα έπιπλο οικονομικό, εύχρηστο, διακριτικό και μοντέρνο, αυτό το τραπεζάκι είναι μια καλή επιλογή.

Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά μας. Αν θέλετε κάτι να αλλάξετε στο χώρο αλλά δεν ξέρετε τι, τολμήστε την αγορά ενός επίπλου με τις ιδανικές προδιαγραφές για εσάς. Δεν είναι δύσκολο να το βρείτε. Αρκεί να κάνετε μια καλή έρευνα.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =