αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο κινητό που έχει ενσωματωμένα διαμάντια και κάμερα 360 μοιρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κινητό που έχει ενσωματωμένα διαμάντια και κάμερα 360 μοιρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλά smartphones να κυκλοφορούν. Τα περισσότερα από τα οποία έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Στην περίπτωση που θα δούμε αυτή τη φορά όμως, τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Πρόκειται για το smartphone Darling, της εταιρίας ProTruly.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, σου επιτρέπει μεταξύ άλλων να τραβάς βίντεο 360 μοιρών. Αφού διαθέτει δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης- μια σε κάθε πλευρά του. Στη συνέχεια μπορείς να δεις το υλικό που τράβηξες και να το ανεβάσεις σε πολλές γνωστές πλατφόρμες που υποστηρίζουν πλέον, βίντεο 360 μοιρών. Όπως το Facebook ή το Youtube.

Έχουμε δύο εκδόσεις του Darling. Μια απλή έκδοση και μια πιο… premium. Και οι δύο versions έχουν κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως σημειώνει το The Verge. Δηλαδή, οθόνη 5,5 ιντσών, βίντεο 1080p, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, MediaTek processor, κάμερες 13MP μπροστά-πίσω, και μπαταρία 3,560mAh.

Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων; Στην premium έκδοση, θα δούμε πάνω στη συσκευή μια χρυσή λωρίδα, στην οποία υπάρχουν κολλημένα πάνω της 4 διαμάντια. Η τιμή της απλής συσκευής είναι στα 600 δολάρια, ενώ η ακριβή έκδοση φτάνει τα 1.300 δολάρια. Μέχρι τώρα, τα δύο κινητά είναι διαθέσιμα μόνο στην Κίνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 7 =