αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο θρυλικό Nokia 8210 έρχεται πάλι στην Ελληνική αγορά, με ανανεωμένη εμφάνιση και τιμή στα 69 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Το θρυλικό Nokia 8210 έρχεται πάλι στην Ελληνική αγορά, με ανανεωμένη εμφάνιση και τιμή στα 69 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Πόσοι θυμάστε το θρυλικό Nokia 8210 το οποίο κυκλοφόρησε το 1999 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία; Τώρα η Nokia «ζωντανεύει» το εν λόγω κινητο και το ξανά βγάζει στην αγορά, με ανανεωμένη εμφάνιση.

Το Nokia 8210 4G διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της προηγούμενης γενιάς, όπως το μικρό μέγεθος και βάρος. Tο Nokia 8210 υπόσχεται υψηλή ανθεκτικότητα, υποστηρίζει 4G δίκτυα και VoLTE, ενώ η μπαταρία προσφέρει αυτονομία που σε κατάσταση αναμονής φθάνει ακόμα και τα επίπεδα εβδομάδων. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον Αύγουστο στην τιμή των 69,99 ευρώ.

Μαζί με το Nokia 8210 η HMD Global φέρνει στην ελληνική αγορά δύο ακόμη feature phones και ένα tablet. Συγκεκριμένα:

– Nokia 5710 XpressAudio: feature phone με έμφαση στον ήχο, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Η συσκευή διαθέτει ειδικά κουμπιά ελέγχου του ήχου αλλά και ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά, τα οποία όταν δεν χρησιμοποιούνται αποθηκεύονται κάτω από ένα λεπτό slider στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, ώστε να παραμένουν φορτισμένα. Το Nokia 5710 XpressAudio θα κυκλοφορήσει επίσης τον Αύγουστο στην τιμή των 84,90 ευρώ.

– Nokia 2660 Flip: αναδιπλούμενο feature phone, με μεγάλη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας, ειδικό κουμπί έκτακτης ανάγκης, που ενημερώνει πέντε επαφές σε περίπτωση ενός έκτακτου γεγονότος για το οποίο χρειάζεστε βοήθεια. Η τιμή του 2660 flip έχει οριστεί στα 79,90 ευρώ.

– Nokia T10: μικρό αλλά ισχυρό tablet, με υψηλή ανθεκτικότητα, ενιαίο πολυμερές σχέδιο και νανό-υφή στις άκρες του, διαθέτει το τελευταίο Android 12 και προσφέρει δύο χρόνια εγγύησης για Android αναβαθμίσεις και τρία χρόνια μηνιαίων αναβαθμίσεων ασφαλείας. Στο tablet συμπεριλαμβάνονται το Google Entertainment Space και το Google Kids Space, για τη διασκέδαση των παιδιών, ενώ η διάθεσή του θα συμπληρωθεί στην αγορά με μια γκάμα χρήσιμων αξεσουάρ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 2 =