αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα στο οποίο μπορείς να βρεις σοκολάτα Βενεζουέλα, τάρτα nougat και Colombia La Cabana

Το ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα στο οποίο μπορείς να βρεις σοκολάτα Βενεζουέλα, τάρτα nougat και Colombia La Cabana

Οι ονομασίες των γλυκών όντως σου τραβούν την προσοχή: σοκολάτα Βενεζουέλα, Santo Domingo, Colombia La Cabana, τάρτα nougat, τάρτα κάστανο, το choux με το παράξενο όνομα “madame choux choux”, η τούρτα καρδιά (μόνιμα), τα βαζάκια με millefeuille, cheesecake, tiramisu, profiterole. Είναι μερικά από αυτά που θα βρεις στο κατάστημα Dimitris Economides, που άνοιξε στο Νέο Ψυχικό.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Στο ίδιο κατάστημα θα δεις: Σοκολάτες πολλών ποικιλιών μόνο Valrhona, αλεύρια εισαγωγής, διαφορετικά για κάθε χρήση, το ίδιο και ζάχαρες -μεταξύ τους η ιαπωνική okinawa-, βούτυρο από τη Γαλλία, ένας ιδιαίτερος, ακριβός καφές για την προσθήκη στα γλυκά, όλες οι παρασκευές στο εργαστήριο, τίποτα έτοιμο.

Το εργαστήριο έχει και αυτό τα δικά του αξιοπρόσεκτα σημεία. Εκτείνεται σε δύο ορόφους. Και έχει τη μορφή… χειρουργείου. Ειδικό δωμάτιο για τα ψυγεία, άλλο για τους καταψύκτες (ειδικός γρήγορος καταψύκτης για τα κρουασάν), δίπλα ξεχωριστό δωμάτιο για τους φούρνους, ώστε να είναι τελείως απομονωμένες οι θερμοκρασίες. Λίγο πιο δίπλα ο πάγκος εργασίας.

https://m.eirinika.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/3d.jpg

https://m.eirinika.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/6d.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =