αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο επόμενο καλοκαίρι θα πετούν υδροπλάνα στην Ελλάδα

Το επόμενο καλοκαίρι θα πετούν υδροπλάνα στην Ελλάδα

Βέβαιος ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα το δίκτυο των υδροπλάνων και θα πραγματοποιούνται πτήσεις εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

«Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα, τελείωσε! Θα κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε για να πετάμε με υδροπλάνα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ημουν υφυπουργός ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011, τότε κάναμε συσκέψεις στο γραφείο μου για το θέμα των υδροπλάνων. Η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι έχουμε βαρεθεί να συζητάμε τα ίδια, θέλουμε να τα δούμε να γίνονται.», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η Ελλάδα οφείλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι μια χώρα στην οποία υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει το δίκτυο υδροπλάνων «διότι, δεν γίνεται να έχουμε αυτή τη χώρα, η οποία είναι ιδανική, όπως είπατε, για αυτό το μέσο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα με πολύ λίγα χρήματα, σε πολύ λίγο χρόνο να αποκτάμε πρόσβαση σε προορισμούς που σήμερα είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτοι».

Μάλιστα, ανέφερε ότι έχουν γίνει συναντήσεις με επενδυτές και έχει προγραμματιστεί διυπουργική σύσκεψη για το θέμα την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Καθημερινή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =