αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό brand BSB ενισχύει την παρουσία του στο Μιλάνο- Έχει επεκταθεί πλέον σε 18 χώρες

Το ελληνικό brand BSB ενισχύει την παρουσία του στο Μιλάνο- Έχει επεκταθεί πλέον σε 18 χώρες

Η εταιρεία μόδας BSB, που συνεχίζει για δεύτερη συνεχή σεζόν την παρουσία της στο Μιλάνο – εδραιώνοντας την παρουσία της στην ιταλική αγορά όπου είναι τοποθετημένη ήδη σε 100 καταστήματα – απέκτησε προνομιακή θέση στο εμπορικό κέντρο ANNEX LA RINASCENTE.

Το ελληνικό brand, που χαίρει της αποδοχής του καταναλωτικού κοινού μεγάλων ευρωπαϊκών μητροπόλεων, απέκτησε μια ξεχωριστή θέση στην κεντρική εξωτερική βιτρίνα του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 300 διεθνή brands που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας, των αξεσουάρ, των υποδημάτων, των καλλυντικών, των κοσμημάτων και των gadgets.

Επιπλέον, το τμήμα styling του La Rinascente επέλεξε και έντυσε τις κούκλες στις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στον 1ο όροφο (fashion section) – αποκλειστικά με ρούχα BSB.

Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρίας, «Η εταιρεία BSB μετά από 36 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί 120 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της (BSB SHOPS) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 300 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού».

Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 18 χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − six =