αρχικηVIRALΤο ελληνικό brand ζαχαροπλαστείων που φτιάχνει όλα του τα γλυκά χωρίς ζάχαρη

Το ελληνικό brand ζαχαροπλαστείων που φτιάχνει όλα του τα γλυκά χωρίς ζάχαρη

Στο κέντρο της φιλοσοφίας της Slim Bites είναι τα χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς πάντως να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο.

Με μότο το «Γλυκό από την Αρχή», η εταιρεία βασίζεται στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων, χωρίς την χρήση έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών. Στα καταστήματά της (Ψυχικό, Κολωνάκι,Βριλήσσια, Γλυφάδα και Νέα Ερυθραία Λ. Κηφισίας 373) θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία γλυκισμάτων, που ενδείκνυται αν ακολουθείτε μια ποιοτική διατροφή ή κάνετε συγκεκριμένη δίαιτα, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές και για όσους ακολουθούν ειδικά πρόγραμμα διατροφής για λόγους υγείας (σακχαρώδης διαβήτης κτλ).

Πρόσφατα μάλιστα δημιουργήθηκε και μια νέα σειρά για αυτούς που δεν τους επιτρέπεται να εντάξουν στη δίαιτα τους τη γλουτένη, το αυγό και την λακτόζη. Μια καινοτομία των καταστημάτων είναι πως κάθε γλυκό παρουσιάζεται θερμιδομετρημένο, ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει τι είναι κατάλληλο για τον ίδιο να αγοράσει.

Πηγή: womantoc.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =