αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό brand «Γρηγόρης Μικρογεύματα» ετοιμάζει το δεύτερο κατάστημα του στις Μπαχάμες

Το ελληνικό brand «Γρηγόρης Μικρογεύματα» ετοιμάζει το δεύτερο κατάστημα του στις Μπαχάμες

Το δεύτερό της κατάστημα στις Μπαχάμες ετοιμάζει η Γρηγόρης Μικρογεύματα. Πέντε χρόνια μετά το πρώτο βήμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στις Μπαχάμες, το εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο και το ένα ακόμα σημείο εστίασης εκτός ελληνικών συνόρων είναι ζήτημα χρόνου να λειτουργήσει, όπως σημειώνει το FnB Daily.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γρηγόρης Μικρογεύματα, εκτός από τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, εκτείνεται αυτή τη στιγμή στην Αλβανία με ένα σημείο πώλησης, στην Κύπρο με 13 σημεία πώλησης και στη Γερμανία, όπου ίδρυσε το πρώτο της κατάστημα τo 2015 στην Alexanderplatz του Βερολίνου. Κατά τους πρώτους μήνες του έτους, άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμα κατάστημα στη Γερμανία, στο Έρλανγκεν, γειτονική πόλη της Νυρεμβέργης.

Σημειώνεται ότι η Γρηγόρης διέθετε παρουσία και στη Ρουμανία, ωστόσο πρόσφατα αποσύρθηκε από τη συγκεκριμένη αγορά, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Eπί ελληνικού εδάφους, η εταιρεία επεκτάθηκε πρόσφατα και στο νομό Αργολίδας, καθώς λίγο μετά το Πάσχα, άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο Πόρτο Χέλι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + seven =