αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο ελληνικό app «Πάμε Στάση» τώρα σου δίνει προσφορές σε μαγαζιά κοντά σε στάσεις λεωφορείων

Το ελληνικό app «Πάμε Στάση» τώρα σου δίνει προσφορές σε μαγαζιά κοντά σε στάσεις λεωφορείων

Μια νέα λειτουργία λάνσαρε η ελληνική εφαρμογή «Πάμε Στάση». Συγκεκριμένα, από 2 Δεκεμβρίου η εφαρμογή διαθέτει πλέον δυναμικές προσφορές επιχειρήσεων του δικτύου της Cardlink πέριξ των στάσεων σε επαναλαμβανόμενες διαδρομές. Η αρχή έγινε με 7 καταστήματα, και ο αριθμός θα αυξηθεί στην συνέχεια.

Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω της εξαργύρωσης ενός 4ψήφιου κωδικού μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (πχ. 15 λεπτά), τον οποίο θα συμπληρώνει το εκάστοτε κατάστημα και θα είναι μοναδικός.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο επιβάτης να αξιοποιεί τον χρόνο στο λεωφορείο, να εκμεταλλεύεται προσφορές απο κοντινά σε αυτόν καταστήματα και να παίρνει τον καφέ του με έκπτωση.

Η εφαρμογή Πάμε Στάση αφορά τα ΜΜΜ της Αθήνας (λεωφορεία και τρόλεϊ) και είναι ένα ξυπνητήρι για να πηγαίνει ο επιβάτης στη στάση του. Ο επιβάτης λαμβάνει ειδοποιήσεις για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου του στη στάση, αποθηκεύοντας τις αγαπημένες του στάσεις και ειδοποιήσεις. Επίσης, ενημερώνεται για προβλήματα στη γραμμή του, για απεργίες και κλειστούς δρόμους. Τέλος, μπορεί να βλέπει το λεωφορείο του στον χάρτη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ και ένα χρόνο και έχει 75.000 downloads και 1.900 ενεργούς χρήστες κάθε μέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 11 =