αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό τσάι Κάνναβης που θα παίξει πολύ αυτό το καλοκαίρι- Τι λέει ο δημιουργός του στο It’s Possible

Το ελληνικό τσάι Κάνναβης που θα παίξει πολύ αυτό το καλοκαίρι- Τι λέει ο δημιουργός του στο It’s Possible

Την δική της ολοκληρωμένη σειρά αφεψημάτων με βάση τις Υπερτροφές και την Κάνναβη, προσφέρει το ελληνικό brand Berryland. Το νεότερο «μέλος» της σειράς είναι το μπλε Canna Berry. «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τσάι Κάνναβης με μυρτιλλο, μπλε σπιρουλίνα και μαστίχα. Ένας πολύ γευστικός και συνάμα καλοκαιρινός συνδυασμός», όπως λέει στο It’s Possible ο ιδρυτής του brand, Βασίλης Δάφνης (φωτο).

Το όνομα της σειράς είναι Canna Berry, με την εταιρία να ετοιμάζεται για το δυναμικό λανσάρισμα των προϊόντων στην αγορά, ενόψει και του καλοκαιριού που καταφθάνει.

Η εταιρεία Berryland ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να κάνει ευρέως γνωστές τις υπερτροφές και τα πολύτιμα οφέλη τους στον Ελλαδικό χώρο, επιδιώκοντας μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης παρέχοντας σας καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

«Στόχος μας, να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη των υπερτροφών στην καθημερινότητά μας, μέσω της ενσωμάτωσης αυτών σε απλά καθημερινά προϊόντα», τονίζει ο ιδρυτής της εταιρίας, Βασίλης Δάφνης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =