αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στα 5 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, σύμφωνα με το Booking.com

Το ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στα 5 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, σύμφωνα με το Booking.com

Ένα ελληνικό ξενοδοχείο μπήκε μέσα στα 5 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, σύμφωνα με το Booking.com. Πρόκειται για καταλύματα με τιμές στην υψηλότερη κλίμακα κόστους, τα οποία μπορούν να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες στους επισκέπτες τους. Το ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στην λίστα είναι το Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη.

The St. Regis Maldives Vommuli Resort, Μαλδίβες

 

The St. Regis Maldives Vommuli Resort, Μαλδίβες

 

Το The St. Regis Maldives Vommuli Resort, με βαθμολογία 9,1 στο Booking.com, στεγάζεται σε ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες, στο οποίο μπορεί να φτάσει κανείς με υδροπλάνο, μέσα σε ένα τοπίο από καταπράσινους τροπικούς κήπους, λευκή άμμο και τιρκουάζ λιμνοθάλασσα.

Προσφέρεται εξατομικευμένη υπηρεσία μπάτλερ για όλα τα δωμάτια και οι ευρύχωρες βίλες και σουίτες παρέχουν πολλές πολυτελείς ανέσεις, όπως ιδιωτική πισίνα και iPad για τον έλεγχο του δωματίου. Το θέρετρο προσφέρει επίσης spa, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλές προτάσεις για φαγητό.

 

Hôtel Plaza Athénée – Dorchester Collection, Παρίσι, Γαλλία

 

Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection, Παρίσι, Γαλλία

 

Το Hôtel Plaza Athénée, με βαθμολογία 9,2 στο Booking.com, είναι ένα πολυτελές παλάτι με σπα Dior Institute, 5 εστιατόρια, κοκτέιλ μπαρ και εποχικό παγοδρόμιο στη διάσημη λεωφόρο Montaigne του Παρισιού.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του περιλαμβάνουν τηλεόραση με οθόνη plasma με πάνω από 200 ταινίες on-demand, εξατομικευμένο μίνι μπαρ με επιλογές ανάμεσα σε 80 ποτά, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 είδη μαξιλαριών για έναν υπέροχο βραδινό ύπνο. Τα must δωμάτια είναι φυσικά αυτά που προσφέρουν θέα στον Πύργο του Άιφελ.

 

Four Seasons Resort Hualalai, Χαβάη

 

Four Seasons Resort Hualalai, Χαβάη

 

Το Four Seasons Resort Hualalai, με βαθμολογία 8,9 στο Booking.com, βρίσκεται στην ακτή Kona-Kohala της Χαβάης σε ένα υπέροχο τοπίο με παραλίες με λευκή άμμο, φοίνικες και μαύρους βράχους που έχουν σχηματιστεί από τη λάβα του ηφαιστείου Hualalai.

Τα δωμάτια του έχουν χαβανέζικη διακόσμηση και θέα στις εγκαταστάσεις του θέρετρου ή στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το θέρετρο προσφέρει πισίνα με θαλασσινό νερό, περιοχή μόνο για ενήλικες και πλήρως εξοπλισμένο σπα και γυμναστήριο 1.400μ². Στις εγκαταστάσεις λειτουργούν, επίσης, 3 εστιατόρια και 2 lounge.

 

Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons, Ηνωμένο Βασίλειο

 

Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons, Ηνωμένο Βασίλειο

 

To Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons, με βαθμολογία 9,4 στο Booking.com, βρίσκεται στο Great Milton και δείχνει ιδιαίτερη μνεία στην ενασχόληση με τη φύση και οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να ζήσουν εδώ σαν Βρετανοί.

Το ξενοδοχείο αυτό είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και οι κήποι του καταπλήσσουν. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί και στη γαστρονομία!

 

Andronis Luxury Suites, Οία, Σαντορίνη

 

Andronis Luxury Suites, Οία, Σαντορίνη

 

Το Andronis Luxury Suites, στη Σαντορίνη, με βαθμολογία 9,6 στο Booking.com, προσφέρει εντυπωσιακή θέα στην καλντέρα και στο Αιγαίο και προσελκύει κυρίως ζευγάρια.

Το ρομαντικό σκηνικό εντείνεται περισσότερο κατά τη δύση του Ηλίου όταν ο πορτοκαλί ουρανός εναρμονίζεται με την λευκή αρχιτεκτονική και την κρυστάλλινη πισίνα υπερχείλισης. Οι σουίτες διαθέτουν δική τους πισίνα και σερβίρεται πρωινό το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στο μπαλκόνι τους απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + six =