αρχικηVIRALΤο Ελληνικό νησιωτικό χωριό που λειτουργεί ως «μηχανή του χρόνου». Και σε μεταφέρει τρεις αιώνες πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ελληνικό νησιωτικό χωριό που λειτουργεί ως «μηχανή του χρόνου». Και σε μεταφέρει τρεις αιώνες πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν σκέφτεσαι που θα πας φέτος διακοπές, σε αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, τότε το Φισκάρδο είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στη βόρεια Κεφαλλονιά.

Το YouTube κανάλι Travel Inspiration δημοσίευσε το εναέριο βίντεο που θα δεις παρακάτω. Και μπορεί να σου δώσει μια καλή γεύση από το Φισκάδρο.

Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, όμως μια βόλτα στα σοκάκια του, έχουν την δυνατότητα να σε μεταφέρουν ακόμα και τρεις αιώνες πίσω, στην εποχή που τα πρώτα σπίτια έκαναν την εμφάνισή τους ανάμεσα στην καταπράσινη φύση με θέα την ζωογόνα θάλασσα του Ιονίου. Κατακόκκινες στέγες και στενά μπαλκόνια βαμμένα σε διάφορα έντονα χρώματα, ανάμεσα σε στενά δρομάκια με λουλουδιασμένες αυλές που καταλήγουν εκεί που χτυπάει η καρδιά του Φισκάρδου… στην προκυμαία με την αέναη καταγάλανη θάλασσα, τα αμέτρητα εστιατόρια, τα μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, αλλά και τους δυο ακοίμητους φρουρούς στην είσοδό του λιμανιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + twelve =