αρχικηVIRALΤο ελληνικό νησί στο οποίο οι βίλες κοστίζουν 11.000 ευρώ την εβδομάδα

Το ελληνικό νησί στο οποίο οι βίλες κοστίζουν 11.000 ευρώ την εβδομάδα

Με τον αριθμό των τουριστών που επιλέγουν την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές να αυξάνεται συνεχώς, οι τιμές ενοικίασης εξοχικών κατοικιών έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν σημαντικά, ειδικά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Πουθενά όμως δεν σαν την Μύκονο όπου οι πολυτελείς βίλες του νησιού νοικιάζονται και για περισσότερα από 11.000 ευρώ την εβδομάδα.

Οι τιμές δείχνουν πως η Μύκονος αλλά και η Σαντορίνη σε μικρότερο αλλά εξίσου σημαντικό βαθμό πλέον προσελκύουν τουρίστες με πολύ υψηλά εισοδήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πανελλαδικού δικτύου κτηματομεσιτών E-Real Estate, πιο ακριβή περιοχή του νησιού των ανέμων είναι ο Πλατύς Γυαλός. Εκεί το κόστος ενοικίασης μιας πολυτελούς βίλας από μια οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά για μια εβδομάδα τον Αύγουστο, ξεπερνά τα 11.000 ευρώ την εβδομάδα. Στον Ορνό κοστίζει «μόλις» 2.772 ευρώ.

Τα μισθώματα διαμορφώνονται ανάλογα με τον μήνα, την περιοχή και βέβαια την ποιότητα της βίλλας, ωστόσο σύμφωνα με το δίκτυο E-Real Estate το ελάχιστο κόστος επτά διανυκτερεύσεων μια οικογένειας με δύο παιδιά σε μια πολυτελή βίλα με ιδιωτική πισίνα έχει ως εξής:

Πηγή: insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − seven =