αρχικηVIRALΤο Ελληνικό νησί που συμπεριέλαβε ο Guardian στους top 10 προορισμούς για διακοπές τον Οκτώβριο

Το Ελληνικό νησί που συμπεριέλαβε ο Guardian στους top 10 προορισμούς για διακοπές τον Οκτώβριο

Μπορεί να τελειώσε η επίσημη καλοκαιρινή σεζόν, όμως τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να προβάλλονται στα ταξιδιωτικά αφιερώματα του βρετανικού Τύπου. Ο Guardian σε πρόσφατο άρθρο του, ξεχωρίζει 10 μέρη στην Ευρώπη που είναι ιδανικά για υπέροχες διακοπές τον Οκτώβριο και βάζει μέσα σε αυτά και ένα ελληνικό νησί.

Η λίστα περιλαμβάνει παραδεισένια νησιά όπου το καλοκαίρι συνεχίζει ακάθεκτο, γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις αλλά και ορεινούς προορισμούς για φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ευρώπη. Ανάμεσα στις προτάσεις του Guardian είναι κι ένα ελληνικό νησί που αποτελεί ιδανική επιλογή για διακοπές αυτή την εποχή που τα πλήθη λιγοστεύουν. Ο λόγος για τη Ρόδο!

Σύμφωνα με τον Guardian, το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων είναι ιδανικό για φθινοπωρινές διακοπές. «Με περίπου 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο και μέση θερμοκρασία 24 βαθμούς Κελσίου τον Οκτώβριο, το νησί της Ρόδου προσφέρει χιλιόμετρα με αμμώδεις παραλίες για να απολαύσετε το φθινόπωρο. Υπάρχουν επίσης αρχαία ερείπια που στέκονται αιώνες κάτω από τον ελληνικό ήλιο και η Μεσαιωνική Πόλη, ενώ τώρα είναι ιδανική εποχή για δροσερούς περιπάτους στην Κοιλάδα των Πεταλούδων», γράφει ο Guardian.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =