αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό ελαιόλαδο που προτιμούν οι πρίγκιπες των Αραβικών Εμιράτων, λανσάρει τις «συσκευασίες κολόνιας»

Το ελληνικό ελαιόλαδο που προτιμούν οι πρίγκιπες των Αραβικών Εμιράτων, λανσάρει τις «συσκευασίες κολόνιας»

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, καινοτομίας και προώθησης στην αγορά νέων προϊόντων και συσκευασιών η εταιρεία E-LA-WON λανσάρει τα «Αρώματα του E-LA-WON σε συσκευασία κολόνιας», με αφορμή την υποχρεωτική χρήση, από 1η Ιανουαρίου 2018, μη επαναγεμιζόμενων φιαλών με ελαιόλαδο στον κλάδο της εστίασης, ενώ θα επιβάλλεται η χρήση συσκευασιών μιας χρήσης με επώνυμο προϊόν, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η νέα συσκευασία των 50ml έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής στο ακροατήριο

● τόσο στην πρώτη της παρουσίαση στο Ναύπλιο κατά την πρωτοβουλία «Όλη η Ελλάδα σ’ ένα τραπέζι» με συντονιστή τον Κώστα Τσαούση και συμπράττοντες την Εθνική Τράπεζα και το IdeasLab-smart & Creative Economy,

● όσο και στο ΤΕΙ Αθήνας στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νέες Τεχνολογίες και Marketing. ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Σπυρίδωνα Νομικό, διευθυντή του Μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ήδη η εταιρεία απέστειλε τα «Αρώματα του E-LA-WON σε συσκευασία κολόνιας» στους:

● Τομ Χανκς και

● Τζένιφερ Άνιστον

Διάσημοι, που σχετίζονται με την Ελλάδα – για να επικοινωνήσει (η εταιρεία) το Ελληνικό ελαιόλαδο και να διαφοροποιηθεί στην αγορά.

Ξεκίνησαν ήδη οι τοποθετήσεις του προϊόντος σε επιλεγμένα Delicatessen.To προϊόν απευθύνεται σε gourmet εστιατόρια και σε Luxury ξενοδοχεία, καθώς προσφέρεται και ως επιχειρηματικό δώρο σε καλαίσθητο κουτί.

Η ρύθμιση για το ελαιόλαδο έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των ελαιοπαραγωγών. Παρόμοια μέτρα εφαρμόζονται σ’ όλα τα ελαιοπαραγωγικά κράτη όπως στην Ισπανία και στην Πορτογαλία από το 2013, στην Ιταλία από το 2014, καθώς και στην Κύπρο. Το μέτρο αναμένεται να ενισχύσει τους παραγωγούς και τις εταιρείες τυποποίησης ελαιολάδου και θα υπάρξουν ωφέλειες, ωφελημένος αναμένεται να είναι ο κλάδος της εστίασης καθώς ενισχύει το κύρος του, ειδικά εάν επιλέξει γνωστά βραβευμένα ελαιόλαδα όπως είναι τo E-LA-WON.

Βεβαίως η εταιρεία διακινεί και tin-λευκοσιδηρά δοχεία για την εστίαση των 100ml.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 5 =