αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης κάνει προσλήψεις- Στείλε το βιογραφικό σου

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης κάνει προσλήψεις- Στείλε το βιογραφικό σου

Προσλήψεις κάνει το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ιδρύθηκε το 2000, είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και βρίσκεται μέσα στη λίστα με τους TOP-20 ερευνητικούς φορείς της Ε.Ε. στην προσέλκυση πόρων από ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δες παρακάτω τις θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές τώρα. Σημειώνεται ότι υπάρχει συγκεκριμένο deadline για να κάνεις την αίτηση σου. Πατώντας πάνω σε κάθε link μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου.

1 άτομο στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Transformative Impact Of BlocKchain tEchnologies iN Public Services » – «TOKEN»
Kαταληκτική ημερομηνία: 16-03-2020

1 άτομο στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «AutonoMous self powered miniAturized iNtelligent sensor for environmental sensing anD asset tracking in smArt IoT environments» – «AMANDA»
Kαταληκτική ημερομηνία: 16-03-2020

1 άτομο στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Δυναμικός Έλεγχος Ποιότητας σε Γραμμές Παραγωγής με χρήση Ευφυών Αυτόνομων Οχημάτων»-«Q-CONPASS»
Kαταληκτική ημερομηνία: 16-03-2020

1 άτομο στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «EPIPELAGIC: Έξυπνο διεπιστημονικό σύστημα υποστήριξης της παρακολούθησης παράκτιας ζώνης με μεικτή υποδομή : αστική – βιομηχανική – κρίσιμες υποδομές, με χρήση διαλειτουργικών τεχνολογιών»
Kαταληκτική ημερομηνία: 16-03-2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + one =