αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο γρήγορο ίντερνετ της Starlink βγαίνει από την beta το καλοκαίρι- Ανοιχτές οι αιτήσεις και για Ελλάδα

Το γρήγορο ίντερνετ της Starlink βγαίνει από την beta το καλοκαίρι- Ανοιχτές οι αιτήσεις και για Ελλάδα

Στο επόμενο στάδιο πάει το γρήγορο ίντερνετ του Elon Musk, όπως προανήγγειλε ο ίδιος. Η υπηρεσία της Starlink είναι σε beta version αυτή τη στιγμή, όμως αναμένεται να βγει από τη δοκιμαστική έκδοση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Starlink διαθέτει ήδη 10.000+ χρήστες σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζεται από 1000+ μικροδορυφόρους που έχει θέσει σε τροχιά η SpaceX, ενώ αναμένεται ότι θα διευρυνθεί σημαντικά το δίκτυο με πάνω από 10.000 δορυφόρους μέσα στα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα όπως λένε χρήστες στο Business Insider, το ίντερνετ της Starlink πιάνει ταχύτητες 175 Mbps, ακόμα και σε θερμοκρασίες ψύχους, έντονους ανέμους και χιόνι.

Ο Elon Musk τόνισε παράλληλα ότι το ίντερνετ της Starlink θα είναι σε θέση να έχει και mobile χαρακτήρα μέσα στο 2021, υπό την έννοια ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί ο εξοπλισμός σε τροχοκινούμενα και φορτηγά. Και άρα να έχεις παντού σύνδεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις είναι ανοιχτές και για χρήστες από την Ελλάδα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Το ίντερνετ της Starlink αναμένεται να καλύπτει κάθε γωνιά της χώρας.

Η υπηρεσία στοιχίζει 99 ευρώ τον μήνα και το κόστος του εξοπλισμού είναι στα 499 δολάρια όπως αναφέρεται στη σελίδα. Αν δεν προχωρήσει η παραγγελία το ποσό επιστρέφεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − six =