αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο γκάτζετ που μετατρέπει το iPhone σου σε ρετρό Mac

Το γκάτζετ που μετατρέπει το iPhone σου σε ρετρό Mac

Πριν μερικούς μήνες, η Elago λάνσαρε το W3 Apple Watch stand. Το οποίο αξιοποιεί το Nightstand mode και μετατρέπει το «έξυπνο» ρολόι σου σε μια μίνι συσκευή προβολής, ενώ παράλληλα εξωτερικά μοιάζει με το κλασικό Macintosh. Τώρα, η εταιρία χτυπά ξανά, και φέρνει το M4. Ένα αντίστοιχο γκάτζετ για iPhone, το οποίο μοιάζει με την οθόνη του παλιού Mac. Σε πιο μικρή έκδοση.

Εκεί τοποθετείς το κινητό σου. Και έτσι, το γκάτζετ λειτουργεί ουσιαστικά σαν μια ιδιαίτερη βάση. Μπορείς να εργαστείς με αυτόν τον τρόπο, αν παράλληλα συνδέσεις και ένα bluetooth πληκτρολόγιο. Εξωτερικά μοιάζει χαριτωμένο. Ωστόσο, όπως σημειώνει το The Verge, υπάρχουν και αρνητικά. Αφού, για παράδειγμα, χωρίς το ασύρματο πληκτρολόγιο, δεν μπορείς ουσιαστικά να χρησιμοποιήσεις το γκάτζετ. Ενώ είναι λίγο δύσκολη και η τοποθέτηση του κινητού μέσα στο μίνι Mac από τα πλάγια.

Επίσης, το M4 είναι ακριβότερο από το W3 Apple Watch stand. Κοστίζει 35 δολάρια, ενώ το αντίστοιχο μίνι Mac για το ρολόι, κόστιζε μόλις 15 δολάρια. Όσοι πάντως έχετε ζήσει τις εποχές του Macintosh, ίσως θα νιώσετε μια νοσταλγία, βλέποντας τον κλασικό υπολογιστή να «ζωντανεύει» με τη βοήθεια του iPhone σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 4 =