αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο βιογραφικό του Elon Musk χωράει σε 1 σελίδα. Και μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο μοντέλο (Εικόνα)

Το βιογραφικό του Elon Musk χωράει σε 1 σελίδα. Και μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο μοντέλο (Εικόνα)

Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και καινοτόμους επιχειρηματίες στον κόσμο. Έχει στα χέρια του εταιρίες- γίγαντες όπως η SpaceX, η Tesla και η SolarCity. Είναι αυτός που δοκιμάζει διαστημικούς πυραύλους που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Και θέλει να πάει τον άνθρωπο στον πλανήτη Άρη. Ναι, μιλάμε για τον Elon Musk.

Και ενώ ο Musk έχει πολλά επαγγελματικά κατορθώματα να παραθέσει, το βιογραφικό του μπορεί να χωρέσει… σε 1 σελίδα. Αυτό έκανε η γνωστή εταιρία Novoresume, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο σχεδιασμό.

Πολλοί είναι άλλωστε οι HR Managers που λένε ότι στην εποχή των άπειρων βιογραφικών που ζούμε, το ιδανικό βιογραφικό έχει έκταση μιας σελίδας. Μέσα σε μια σελίδα πρέπει να καταφέρεις να παραθέσεις τα δυνατά σου σημεία και να πείσεις τον άνθρωπο που το διαβάζει ότι πρέπει να κληθείς για μια συνέντευξη.

Δες λοιπόν το παρακάτω βιογραφικό του Elon Musk. Απλό, καθαρό, με όλα τα σημαντικά στοιχεία μέσα. Και όλα σε 1 σελίδα. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο template μπορείς να βρεις εδώ.

https://d.novoresume.com/images/blogs/8fbb1dc0-67d1-11e7-abd6-41ee110ee5c2/elon-musk-one-page-resume.png
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 2 =