αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο απλό τρικ για να κάνεις τους πάντες να απαντούν στα email σου

Το απλό τρικ για να κάνεις τους πάντες να απαντούν στα email σου

Ζούμε στην εποχή των αμέτρητων emails. Αν κάποιος ανοίξει μια τυχαία ημέρα το inbox του, είναι πιθανό αν δει πολλά διαφορετικά emails. Αρκετά θα είναι χρήσιμα, και άλλα τόσα θα έχουν έρθει… απλά για να φάνε τον χρόνο σου. Το αποτέλεσμα από όλη αυτή την κατάσταση, είναι πολλά μηνύματα να παραμείνουν αναπάντητα. Ειδικά αν μιλάμε για ανθρώπους που είναι απασχολημένοι με τις καθημερινές δουλειές τους.

Σκέψου το: Στέλνεις email σε ένα στέλεχος επιχείρησης ή έναν επιχειρηματία. Αυτός ανοίγει το μύνημα σου, αλλά διαπιστώνει ότι χρειάζεται αρκετή ώρα για να το διαβάσει και να απαντήσει. Το αποτέλεσμα; Το αφήνει για μετά. Και πιθανότατα, το «μετά» δεν θα έρθει ποτέ.

Ψυχραιμία. Ο συγγραφέας και communication expert, Zak Slayback. έχει την λύση. Σε άρθρο του το οποίο δημοσίευσε στο Linkedin, παραθέτει μια σειρά από tips. Ωστόσο, μια απλή συμβουλή φαίνεται ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα σου. Και να κάνει τους πάντες να απαντούν στα emails σου, όσο απασχολούμενοι κι αν είναι.

Η συμβουλή είναι απλή: Μην σπαταλάς τον χρόνο του άλλου άσκοπα. Πως θα το πετύχεις αυτό; Κάνοντας ξεκάθαρα -και σύντομα- το ερώτημα που θέλεις. Και να είσαι συγκεκριμένος. Πες ακριβώς αυτό για το οποίο θέλεις απάντηση. Φράσεις του στιλ «θα ήθελα να σκεφτείτε», «θα μου άρεσε το feedback σας πάνω σε..» ή «ας κάνουμε μια επαφή», δεν είναι καλές. Διότι δείχνουν… ότι χρειάζεται χρόνος για απάντηση.

Δοκίμασε λοιπόν την συμβουλή του Zak Slayback. Και μετά δες τα αποτελέσματα. Τελικά, σου απαντούν περισσότεροι άνθρωποι;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nine =