αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο αμερικανικό όνειρο: Ξεκινούν οι εξαγωγές της μπύρας Άλφα στις ΗΠΑ

Το αμερικανικό όνειρο: Ξεκινούν οι εξαγωγές της μπύρας Άλφα στις ΗΠΑ

Να επεκταθεί και στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών φιλοδοξεί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ξεκινώντας ήδη την εξαγωγή της μπύρας Άλφα.

Ήδη οι πρώτες φιάλες βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το πρώτο container με περίπου 120 εκατόλιτρα έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά από τις 18 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας, η επέκταση στις Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνει τμηματικά, καθώς το πλάνο είναι να τοποθετηθεί σε καταστήματα μαζικής εστίασης με ελληνικό στοιχείο σε 18 πόλεις των ΗΠΑ στις διάφορες Πολιτείες. Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η Νέα Υόρκη, η Φλόριντα, η Μασαχουσέτη, το Κεντάκι κ.α.

Εν συνεχεία, και όταν υπάρξουν τα πρώτα σαφή δείγματα αποδοχής θα συζητηθεί πλέον και ένα πιο εκτεταμένο πλάνο εξαγωγών στη χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταγεγραμμένοι Έλληνες στις ΗΠΑ ανέρχονται περίπου στο 1,3 εκατ., ενώ αν συνυπολογιστούν και οι Έλληνες 2ης και 3ης γενιάς ο αριθμός μπορεί να αγγίξει τα 2-3 εκατομμύρια. Μάλιστα, πέραν αυτών, όπως αναφέρουν στελέχη της Αθηναϊκής Ζυθοποιϊας, στόχος είναι να καταναλώνουν τη μπύρα και μη
Έλληνες, οι οποίοι όμως επισκέπτονται εστιατόρια με ελληνική κουζίνα.

Σημειώνεται επίσης πως η παραγωγή της ΑΛΦΑ για τις Ηνωμένες Πολιτείες γίνεται στο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη Θεσσαλονίκη, με 100% ελληνικό κριθάρι και ελληνικές πρώτες ύλες.

Πηγή: Insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =