αρχικηVIRALΤουριστική ιστοσελίδα ψάχνει άνθρωπο που θα κάνει… διακοπές στο Κανκούν για 6 μήνες. Και δίνει αμοιβή 51.000 ευρώ

Τουριστική ιστοσελίδα ψάχνει άνθρωπο που θα κάνει… διακοπές στο Κανκούν για 6 μήνες. Και δίνει αμοιβή 51.000 ευρώ

Τη δουλειά-όνειρο για πολλούς προσφέρει μια τουριστική ιστοσελίδα για το Κανκούν, μια παραλιακή πόλη στο νοτιοανατολικό Μεξικό.

Η ιστοσελίδα Cancun.com αναζητά κάποιον που για έξι μήνες θα βρίσκεται καθημερινά στην παραλία, θα απολαμβάνει το ποτό του, θα πηγαίνει σε κλαμπ και στη συνέχεια θα μοιράζεται τις εμπειρίες του στα social media.

Και όλα αυτά με αμοιβή 51.000 ευρώ, VIP εισιτήρια και όλα τα έξοδα πληρωμένα. Χαρακτηριστικό είναι το όνομα της θέσης: «Διευθυντής Εμπειριών του Κανκούν» (Cancun Experience Officer-CEO).

Η περιγραφή των καθηκόντων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διανυκτέρευση σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων, την φροντίδα παραλιών, την ανάβαση σε πυραμίδες 3.000 ετών και την κολύμβηση με φαλαινοκαρχαρίες.

«Περιμένουμε πώς και πώς να αναζητήσουμε τον CEO προκειμένου να γίνει το πρόσωπο του Κανκούν. Το να σε πληρώνουν προκειμένου να ζεις και να ταξιδεύεις στο Μεξικό είναι μια μοναδική εμπειρία» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Cancun.com.

«Θέλουμε να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο πόσα έχει να προσφέρει το Κανκούν, τον πολιτισμό του, την κοινότητα, τα όμορφα ξενοδοχεία και τις μαγικές παραλίες» συμπλήρωσε.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, όποιος ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να φτιάξει και να στείλει ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στην ιστοσελίδα ceo.cancun.com περιγράφοντας γιατί θα πρέπει να είναι αυτός που θα επιλεγεί για τη θέση.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 17 Δεκεμβρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 13 =