αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι ώρα ξυπνά και ποια είναι τα πρώτα πράγματα που κάνει το πρωί ο CEO της Google

Τι ώρα ξυπνά και ποια είναι τα πρώτα πράγματα που κάνει το πρωί ο CEO της Google

Είναι CEO της Google, από το 2015. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλους τεχνολογικούς leaders, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητός από τους εργαζομένους. Μιλάμε φυσικά για τον Sundar Pichai.

Πως είναι όμως να ξυπνάς το πρωί και να έχεις να διαχειριστείς μια εταιρία- γίγαντα; Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει ιδιαίτερο άγχος. Τουλάχιστον δεν το δείχνει. Όπως θα δείτε στην μίνι συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο, ο γνωστός CEO λέει ότι ξυπνά κάπου μεταξύ 6:30 με 7:00 το πρωί. Αρκετά νωρίς δηλαδή, αλλά όχι… σοκαριστικά νωρίς, σαν άλλους διάσημους businessmen.

«Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, διαβάζω ακόμα έντυπη εφημερίδα» λέει ο Sundar Pichai. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Όπως εξηγεί, διαβάζει στην Wall Street Journal σε έντυπη μορφή κάθε πρωί. Ενώ διαβάζει online τους New York Times. Μαζί με αυτά, συνηθίζει να πίνει το τσάι του και να τρώει ομελέτα. Ένα ακόμα από τα στοιχεία- έκπληξη που έχει μέσα στην ρουτίνα του, είναι ότι αρκετές φορές κάνει συναντήσεις με ανθρώπους και συζητά μαζί τους κάνοντας έναν περίπατο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =