αρχικηVIRALΤι συμβαίνει αν κάποιος πεθάνει μέσα στο αεροπλάνο (και που βάζουν το άψυχο σώμα)

Τι συμβαίνει αν κάποιος πεθάνει μέσα στο αεροπλάνο (και που βάζουν το άψυχο σώμα)

Μήπως έχετε σκεφτεί τι συμβαίνει εάν πεθάνει κάποιος ενώ ταξιδεύει με το αεροπλάνο.Κι ενώ δεν πρόκειται για το πιο ευχάριστο θέμα και, μεταξύ μας, δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, κάποτε τυχαίνει κάποιος να πεθάνει ενώ βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο.

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun, “Όλα τα αεροπλάνα της Ryanair κουβαλούν μαζί τους εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όλα τα πληρώματα είναι εκπαιδευμένα στις πρώτες βοήθειες, συμπεριλαμβανομένων και τον απινιδωτών που υπάρχουν στα αεροσκάφη”.”Ένα περιστατικό που χρειάζεται ιατρική παρέμβαση συμβεί σε πτήση, το πλήρωμα θα κατευθύνει το αεροπλάνο στο κοντινότερο αεροδρόμιο και θα ζητήσει ιατρική βοήθεια να είναι σε ετοιμότητα πριν την προσγείωση” συνεχίζει.

Πάντως, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα νεκρά σώματα τοποθετούνται σε κάποια άδεια σειρά καθισμάτων ή στην Α’ Θέση και καλύπτονται με ένα ύφασμα, αν και αυτό ίσως διαφοροποιείται κάπως, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία.

“Πιθανότατα, θα έβαζα μια κουβέρτα επάνω στο άτομο, για να μην είναι κάτι που θα το κοιτούν όλοι οι επιβάτες. Πρέπει να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου και τον σεβασμό σου για κάποιον που έχει πεθάνει λέει η αεροσυνοδός, Ανέτ Λονγκ, μιλώντας στο Business Insider.”Ήμαστε στην Α’ Θέση και πήγαμε να κοιμηθούμε σε ένα κάθισμα ύπνου, αλλά δεν ξύπνησε ποτέ” λέει μια γυναίκα επιβάτης για τον άντρα της.

“Όταν είδα ότι δεν ξυπνούσε, φώναξα την αεροσυνοδό και εκείνη φώναξε έναν γιατρό, που διαπίστωσε ότι ο άντρας μου ήταν νεκρός” θυμάται η γυναίκα.”Έμεινε στην καρέκλα καλυμμένος με μια κουβέρτα για το υπόλοιπο του ταξιδιού και ξάπλωσα δίπλα του και του κρατούσα το χέρι μέχρι που προσγειωθήκαμε” περιγράφει η γυναίκα που έχασε τον άντρα της κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης προς τη Νέα Ζηλανδία.”Μια γυναίκα που καθόταν δυο σειρές πίσω μου πέθανε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης 11 ωρών από τη Φρανκφούρτη στη Σιγκαπούρη. Μόλις διαπιστώθηκε ο θάνατός της την σκέπασαν με μια κουβέρτα, και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά” ανέφερε μια άλλη γυναίκα για την εμπειρία με τον θάνατο σε ένα αεροπλάνο.

Πηγή: sputniknews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =